Formbilder + Dagens träning

Dagens träning bestod av HIIT och yoga, känns bra att jag börjat få in ett yoga pass i veckan då jag varit så dålig på att stretcha förr och därför är lite stel i kroppen.
Började med att värma upp genom att köra burpees i en minut och följde sedan två olika yogapass jag hittat på youtube – sammanlagt 55 minuter.
HIIT i form av backintervaller fick jag gjort innan middagen, utökade det idag och körde 30 sekunder på max, 10 sekunder vila x8 (istället för x4)

Efter yogan tog jag en formbild, är dålig på att ta formbilder och var ännu sämre i början av min viktnedgång vilket jag verkligen ångrar! En bättring på den fronten måste ske - bättre sent än aldrig! Så småningom tänkte jag att jag skulle slänga upp en före- och efter-bild också … måste bara hitta någon bild från tiden innan jag tog tag i kost och träning, tyckte det var väldigt jobbigt att se mig själv på foton då så det finns inte så många.

 
Nu kan man börja se lite definition av magmusklerna, känns lite extra kul med tanke på att jag precis avslutat en veckas refeed och under den samlat på mig en del vätska. Och ännu bättre känns det när jag tänker på att jag för mindre än ett år sedan vägde nästan 96 kg!
 
 

♕ Emelie

Duktigt där! Jag har också börjat göra mer yoga och fått mycket bättre träningsresultat efter det! Svinbra!

2014-06-02 @ 07:55:17
URL: http://signeratemelie.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR